Mi a véleményetek az egyetemistákról? Szerintetek is egy része nagyképű?
Szerintem ez az egyetemista nagyképű dolgot gondold végig vizsgaidőszakban mondjuk olyan december 24- január 5 környékén mikor rájuk nézel te meg tömöd magadba sütit :-)
A vizsgaidőszak a halál völgye ahol nincs helye nagyképűségnek...ilyenkor a nem egyetemisták nagyképűen nem mennek vizsgázni és nagyképűen el sem tudják képzelni ezt a szenvedést....:-)
Veled teljes mértékbe egyet értek a volt osztálytársamhoz facebook on hozzá vágtam hogy milyen nagyképű lett mióta egyetemre kerül meg ő is azt mondta mekkora kitartás meg akarat erő kell hozzá majd hogy napi 5 órát tanul erre vannak nagyon oda magukért meg én is mondtam neki hogy egy egyetem elvégzése idő pocsékolás mer akár hány éves egyetemet elvégez annyi idő alatt munkával simán meg lehet keresni egy egyetem árát vagy még többet és akkor azt mondta hogy gondoljam végig hogy mit mondok mert hogy hülyeség meg minden mert erről beszéltem neki hogy míg valaki elvégez egy egyetemet az idő alatt már simán keres annyit amiből eltudja indítani a jövőjét karrierjét igaz nem így írtam le neki de ehhez hasonlót és akkor utánna még oda írta hogy ő mennyit tanul hány órát vagy hogy egész nap tanul meg hogy gyakorlaton többet keres mint én a munka helyemen ( megjegyzésként a munka helyemen 200 000 körül kapok ) szóval kicsit nagyra valók magukkal az egyetemisták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!