Melyik egyetemet válasszam? METU, BGE, Corvinus, ELTECON
Figyelt kérdés
Gazdálkodás és menedzsment érdekelne. Nem tudok dönteni, de ha rangsort írnátok az is jó lenne.2018. jan. 28. 18:01
1/7 anonim válasza:
BME is szóba jöhet esetleg. Én oda jártam mérnöki szakra és szerintem színvonalasak a gazdasági targyaink.
2/7 anonim válasza:
Én a Corvinust raknám az első helyre, aztán BGE, BME, ELTE
METU-t én nem jelölném meg, elég sok fenntartásom van vele
3/7 anonim válasza:
A rendes egyetemeket: ELTE, Corvinus, BME. Többit felejtsd el.
4/7 anonim válasza:
Bge-t felejtsd el, trágya hely lett.
Corvinus egyértelműen első, aztán BME-GTK. Biztosítéknak meg metu utolsó helyre.
5/7 anonim válasza:
Eltecon- on meg csak alkalmazott közgáz van.
6/7 anonim válasza:
Előző: az ELTE-n idéntől lesznek (üzleti) gazdasági alapszakok is. Nagy részt korábbi BME-s tanárokkal. A BME-n emiatt (is) kicsit bizonytalan a gazdasági szakok jövője, meg sosem volt az igazi. Műszaki képzésekben az igazi a BME.
Így szerintem a BME helyett most már az ELTE lesz a jobb döntés.
Corvinus legyen az első szerintem is, aztán ELTE, BGE/METU közül nem tudnék dönteni, pár éve egyértelműen BGE-t mondtam volna, de a METU erősen jön fel színvonalban (állítólag), a BGE meg tényleg elég gáz.
7/7 anonim válasza:
Tudom, de az Eltecon a társadalomtudományi kart takarja, azon belül az alkalmazott közgázt. Ott nincs gazdmen. Üzleti képzéseknek friss karja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!