Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van még itt valaki, akinek...

Van még itt valaki, akinek még vannak hátra vizsgai? Ti hogy birjátok?

Figyelt kérdés
Én igazabol mar nagyon szenvedek ...:/ évközben sajna nem jutott eleg ido a tanulasra, es emiatt most nekem ez az atlagos vizsgaidoszaknal is farasztobb voltt.
2018. jan. 27. 15:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Az utolsó nehéz vizsgám után lazábban vettem pár napot, úgyhogy nem visel meg túlságosan. Persze, jobb lett volna előbb végezni, és végezhettem volna is már, ha szorosabbra vettem volna, és tanultam volna éjjel-nappal, de úgy döntöttem, nem hajtom ki magam, inkább ráhúzok még egy kicsit. (Minden elsőre meglett, szóval nem nyomasztott, hogy UV-zni kell vagy nem lesz meg valami vagy el vagyok maradva, így könnyebb.)
2018. jan. 27. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!