Elte pszichologiara ez eleg?
Tudom rettentoen nehez bekerulni...viszont en ugy erzem igazan szeretnem es nagyon sokat tanulok erte..szoval tenyleg minden tolem telhetot igyekszem megtenni
Emeltezni fogok magyarbol es igyekszem minel jobb jegy es erettsegi eredmenyeket elerni
Tovabba van ket nyelvvizsgam is
Szerintetek van eselyem? Felek,hogy nem lesz annyi pontom es sajnos a szuliem nem tudnak finanszirozni az onkoltseges format..Tervezem h dolgozni fogok egyetem mellett,hogy ne a szuleim fizessek majd a kolit,de ehhez az kell hogy egyaltalan felvegyenek
Szoval szerintetek osszejonne az a bizonyos pont,amit a felvi 435nek hirdet,bar en mar 449rol is hallottam
Igen elég lehet az emelt magyar - közép angol is, ha az angolt 90+-ra meg tudod írni, de én inkább az emelt magyar - emelt angolt ajánlanám, két emelttel jobbak az esélyeid szerintem :)
De ismerek olyat is, aki egy emelttel, és egy nagyon erős közép némettel jutott be, szóval semmi se lehetetlen.
De melyik jobb? egy emelt 60-70szazalekos angol?
vagy egy 90szazalekos kozep?
es ha van angol nyelvvizsgam is meg emelt erettsegim is akkor az emelttel tobbet erek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!