Történt valakivel olyan, hogy egyetemen elvette a tanár a puskáját, de a dolgozatát nem és nem szólt semmit utána csak tovább ment?
Nem is biztos, hogy tudta a neveteket sem, ti meg simán fogtátok és beadtátok a többi dolgozat közé?
Mire lehet ilyen esetben számítani? Megúsztam? Vagy majd virít az egyes?
Ne ítéljetek el, nem szoktam ilyet csinálni, azért is voltam ilyen béna. Egy nagyon nehéz, de teljesen felesleges tantárgyról van szó :(
Most nem tudom, mi fog várni, mert nem vette el a vizsgám, viszont abban nem vagyok biztos, hogy nem tudja a nevem.
Amennyiben nem akarta volna elfogadni, szimplán elveszi a lapot, ketté tépi és mehetsz Isten hírével.
Ha csak a puskádat vette el és a lap nálad maradhatott az azt jelenti, hogy jó napja volt és megkegyelmezett számodra.
Amúgy is ha már beadtad, onnan nem tudja, hogy ki kicsoda...
Három esettel találkoztam:
1) elvette a puskát, nem volt következménye
2) elvette a puskát, a nevem a papíron látta és karót adott
3) elvette a puskát, feljelentést tett és letiltott a tárgyról
Felesleges előre rágni magad, innentől nem rajtad múlik. Elég lesz az a büntetés, amit adnak, magadat nem kell külön büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!