Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Problémáim vannak a vízzel és...

Problémáim vannak a vízzel és az úszással, mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos egyáltalán nem tudok úszni, és valószínüleg víziszonyom is van. A történetem a következő:

1. osztályban lemerültem a víz alá, levegőt vettem, nagyon sokat köhögtem, nagyon rossz volt.

Mostmár igencsak nagy vagyok, de soha nem merem a fejemet a vízbe beledugni. Ha a víz a fülem közelébe megy, arra gondolok hirtelen, hogy a sok víz eldugíthatja, és megsüketülök. Ha az orrom közelébe, akkor az, hogy belefolyik, és megfulladok. Persze szoktam mosakodni, meg egy kis mennyiségű víz nem okoz pánikot, de pl ha le kéne vízalá merülnöm, képtelen lennék rá.

Megvan az elszántságom, szeretnék végre megbarátkozni a vízzel, nem félni tőle, és megtanulni úszni. Oktatásra nem szeretnék járni, jártam már, de nem ment. Pszichológus nem hinném, hogy ebben tudna segíteni, mostanában azt szoktam csinálni, hogy megengedem a kádba a vízet, és beledugom minnél mélyebbre az arcom, de teljesen soha se ment. Mit tanácsoltok?

2010. jún. 5. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
48%
Hogy egy hirtelen elhatározással dugd a fejed a víz alá, és akkor látni fogod, hogy semmilyen katasztrófa nem történik, és menni fog.
2010. jún. 5. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:
képzeld azt hogy a víz egy elég természetes közeg,gondolj valami másra (tudom nem könnyű).Sajnos nem tudok igazán mást mondani,neked kell kitapasztalni,de ha minden nap csak egy kicsivel jobban megy,akkor az is haladás.
2010. jún. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!