Tényleg ennyire rossz Szegeden a molekulásris bionika alapszak? (SZTE bionika vagy BME biomérnök? )
Nagyon elnyerte tetszésemet a bionika alapszak, első helyen mindenképp ppke itk-t jelölöm be.
Eddig biztos voltam benne, hogy másodiknak pedig szte-ttik mol.bionika, de annyi rosszat olvastam róla, sokan szidják.. Azon filózok, hogy jobban megérné-e BME biomérnökit megjelölnöm helyette, mert ott talán jobb a képzés, talán többre megyek vele. Mindenki véleményére kíváncsi lennék, akinek bármi infója van ezekkel a szakokkal kapcsolatban.
Szerintem az állások nagyrésze Bp-n vagy külföldön van. Mesterképzésre pedig igen nehéz felzárkózni Szegedről.
Lehet változtattak, de programozásban nem túl erős (Ez vonatkozik a BME biomérnökre... ami ipari folyamatokra való inkább, és gyakorlatilag alig van prog... utólag kell megtanulniuk. Több BME-s biomérnökkel dolgoztam, nincs akkora nagy átfedés. Programozásból szinte alapok sincsenek BSc végére)
Juss be a Pázmányra ha ez érdekel :) és főleg ha bionika related melót akarsz, ahol nagyrészt igénylik a progot.
Akkor felejtős az MI.
Tanulj az érettségire aztán hajrá :)
Szerintem pár vizsga nehezebb volt mint egy emelt érettségi... és egy vizsgára van max pár napod, heted készülni. Hol van még az érettségi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!