Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan juthatok hozzá a...

Hogyan juthatok hozzá a középszintű tételsorhoz?

Figyelt kérdés

Ha előrehozott érettségi vizsgát szeretnék tenni történelemből, akkor:

1. Az iskolám köteles-e megszervezni nekem a vizsgát? (Gondolom nem)

2. Kiadja-e az az iskola a kb. 20 tételből álló tételsort, ha már kiküldték nekem a levelet, amiből megtudom, hogy hol fogok érettségizni?

Azért kérdezem, mert sokkal több tételt kell akkor megtanulni, ha nem kapom meg a rövidebb listát... és akkor meg gondolom nem éri meg előrehozottat csinálni!!!!!!!!!

2010. jún. 5. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom ősszel fogsz érettségizni, ha nem a saját sulidban csinálod, úgyhogy szerintem ott érdeklődj, ahova menned kell majd.
2010. jún. 5. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Szóval nem lehet tudni biztosan!? Mert az nem jó, az nehezít :S
2010. jún. 5. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Hivatalosan amúgysem adhatnak ki tételsort, mi idén a saját sulimban is csak témaköröket kaptunk. Mondjuk ez az ő degeneráltságuk, a legtöbb helyen a saját diákjaiknak megmondják a tételeket. Mondom, azt javaslom, menj be a suliba, ahova menned kell majd, és kérdezz rá a tételekre. Max azt mondják, hogy ők csak témaköröket adnak, de már azzal is közelebb vagy.
2010. jún. 5. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, igazad van, köszi, hogy válaszoltál.Szerintem simán kiadhatnák másoknak is...csak akkor tudom meg mondjuk,hogy hol fogok érettségizni,ha már jelentkeztem. Akkor talán mégsem lenne tanácsos kockáztatni,ha a saját sulimban meg v.színű megmondják.
2010. jún. 5. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Na várj. Akkor kezdjük előröl. Ősszel akarsz előrehozottat csinálni, vagy tavasszal?
2010. jún. 5. 22:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Ősszel tudok már csak.Májusban kötelező lenne(akkor végzek).
2010. jún. 6. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!