Help! Jövő héten záróvizsgázom. Milyen szakdolgozahoz kapcsolódó kérdést tudnátok mondani az online kereskedelemhez?
Sziasztok!
Téma az e-kereskedelem, azon belül is magyaroknál a Jófogás volt a fő téma, nemzetközi versenytárs pedig az AliExpress. Hiába olvasom át a dogát, nem tudom, hogy ilyenkor mire kérdeznek rá, minden számszerű adatot nem tudok megjegyezni fejből. Volt kérdőívem is hozzá.
Tanártól függ...
Nálunk olyanokra kérdeztek rá, hogy-mit hogyan és milyen módszerrel határoztunk meg. (Persze azon belül is azokat.. amik már speciálisabbak voltak)
Igaz, hogy én nem gazdaságis szakot végeztem, így külső szemmel tudok tippet adni.
Például a kérdőívek kitöltőinek összetétele (kor, nem), milyen kapcsolatban áll a kutatás eredményével. Vagy a szokásos kérdés: "Ez a kutatási téma miért jó?" (ezt úgy értsd, hogy az eredményt mire lehet felhasználni a gyakorlatban)
Köszönöm!
Primer (kérdőív ugye) és szekunder kutatást folytattam. Az általános irodalmi részre a kutya nem kíváncsi, ugye? Úgy képzelem el, hogy azt mindenki 6x hallotta már, és inkább a gyakorlati részre mennek rá. A vèdèsnèl már tervezem úgy mondani, hogy elmondom a módszert, eredményt, és javaslatot teszek, hogy ne szívassanak annyira. Egyébként tényleg igaz, hogy általában nem olyan nehéz az egész, mint amennyire fel az ember tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!