Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 88 pontos központi felvételi...

88 pontos központi felvételi elmegy? SOS, izgulok!

Figyelt kérdés

Magyar: 45 pont

Matek: 43 pont

2018. jan. 20. 20:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nekem a matek lett kb 46

Magyar -40

Én 8 évig emelt matekre jártam de nagyon nagyon igaz h nehéz volt.

Szerencsére meg tudtam oldani de aki nem matek tagozatra járt annak valóban kemény.

Nem véletlenül országos átlag kb 22-24 pont

Amúgy hova akarsz menni??

2018. jan. 22. 21:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Pofátlan dicsekvő sznob!!!Örülök,hogy nem leszel az osztálytársam!!!("88 pont elmegy?" "SOS, izgulok")Lehet a matekot meg tudtad oldani,de viselkedni is tudni kell!Látszik,hogy amúgy bunkó vagy.Itt mindenki ki van akadva a felvételije miatt,te meg kiplakátolod magad a 88 pontoddal,kételkedve hogy elmegy-e.És elvárod,hogy vigasztaljunk.Egy kis alázatot is tanulnod kell az életben!Nekem is van egy osztálytársam,aki megîrta jól a matekot(jobban,mint mi) és mindenkinek a képébe mondja,hogy "milyen könnyű volt a matek" és hogy bőven meglesz a 35 pontja.Azóta mindenki lenézi.Semmi együttérzés,alázat nincs benne.Na ilyen vagy te is!
2018. jan. 23. 08:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Emberek ne foglalkozzatok vele,attól még hogy okos,nem azt jelenti,hogy intelligens is...bevallom én csak 70 körüli felvételit írtam,de névtelenül legalább nem nagyképűsködöm🤦🏻
2018. jan. 23. 14:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Cseszd meg ^.^ Örülök, ha a matekom eléri a 20 pontot, és akkor már sokat mondtam...Örülj, hogy ilyen jó képességekkel rendelkezel, hogy egy ilyen nehéz vizsgát meg tudtál oldani, bár kétségbe vonom az ítélőképességed, mivel a 88 ponttal már biztos bejutó vagy mindenhová.
2018. jan. 23. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Igazan szanalmas.
2018. jan. 25. 19:05
 16/19 A kérdező kommentje:
#15 ennyire szar lett?
2018. jan. 26. 15:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja. Szerinted?!
2018. jan. 28. 08:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Hűha miket talál az ember, ha eltéved a gyakorin. Milyen szép is, amikor azért savazunk valakit, mert neki összejött. Most komolyan, ha nem tetszik, nem kell elolvasni, és kész. Vagy szégyellje magát az, aki átlag felett teljesít? Ő már fel se tehet ilyen kérdést, csak az, akinek rossz lett, nehogy rombolja a kevésbé tehetségesek önbizalmát?
2021. ápr. 25. 16:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok, aki megdicsérte a kérdezőt. Nem tudhatjátok, mennyi munkája van benne, illetve azt sem, hova készül vele. Lehet, hogy ahova ő szeretne menni, oda mindenki ilyen pontszámokat visz, így tényleg izgulhat. A saját magával szemben támasztott elvárásokhoz képest pedig az is lehet, hogy nem elégedett maximálisan az eredményével. Mindenkinek más számít jónak a saját lehetőségeihez és élethelyzetéhez viszonyítva, de ez egy szép eredmény akárhogy is nézzük, egy dicséretet mindenképp megérdemel, mert valószínűleg sokat tett érte. Nem értem azokat, akik lepontoztak, mert ezt írtam. :D
2021. ápr. 27. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!