Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit adjak a tanáromnak évvégén...

Mit adjak a tanáromnak évvégén ajándékba?

Figyelt kérdés
Nő. Házi készítésüt írjatok. Amúgy ciki ha ajándékot adok neki???
2010. jún. 5. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

mert? szerelmes vagy bele?

sztem hívd el egy kólára suli után, ennél nincs jobb, kicsit dumálgattok, én is ezt teszem

2010. jún. 5. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Készíts tolltartót vagy könyvjelzőt.
2010. jún. 5. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

adj neki egy pofont :D

Komolyabban nem kell neki adjál semmit. De ha nagyon akarsz akkor adjál. Rajzolj neki valamit.

2010. jún. 5. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég szomorú, hogy ez a hozzáállás. Mikor én általános iskolás voltam, a tanárok az évzáróról mindig egy nagy halom virággal mentek haza. A diákoktól kapták az egész éves munkájukért. Szerintem igenis szép dolog, ha valaki meg akarja ajándékozni a tanárt, aki szimpatikus neki. Én mondjuk mindig virágot adtam.

18/L

2010. jún. 5. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen házi készítésű ajándékot adhatnál, esetleg, ha hímeznél, vagy egy goblein képet, habár azt hamarabb el kellett volna kezdeni. Vagy öntött gyertyát. Azt viszont meg kell jegyeznem, elég sok a tapló ember itt.
2010. jún. 5. 20:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Zsuzsa néninek hívják és ő a legjobb és legkedvesebb tanár a világon!
2010. jún. 8. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!