22 évesen mennyire ciki alapszakra menni?
Furán érzem magam, hogy mások ennyi idősen már mesterre mennek, én meg most azon agyalok, hogy más alapszakot kezdjek. Nyáron záróvizsgázok, mert végig akartam csinálni már úgy, hogy túl voltam a felén (másodév végén) és alig maradt tárgyam, viszont érzem, hogy nem erre vágyom, nem ebben akarok dolgozni mégsem és nem ezt akarom továbbvinni mesteren... A diploma után egy másik alapot kezdenék és arra terveztem mestert építeni, de félek, hogy túl öreg leszek, mire végzek...
Anyagilag megoldom, nem azzal van a baj, csak nem tudom, mennyire szokás ez, hogy az ember 26-28 éves koráig még tanul és nulla szakmai tapasztalattal megy egy új helyre... :( Ráadásul mások már évek óta benne vannak az adott szakmában, félek, hogy sokat nem tudnék ott letenni az asztalra hozzájuk képest.
tesch...
21 vagyok és szeptemberben kezdem az első bsc-met...
Én is most felvételizem először, decemberben már 22 leszek.
Mondjuk én duális képzésben szeretnék tanulni, ha felvesznek. De ha nem, akkor is dolgozom (nekem muszáj), csak hát az nem lenne szakmai, szóval sokat nem ér...
Mestert viszont majdnem mindenhol lehet levelezőn is végezni, ott általában rugalmasan kezelik, hogy (szinte) mindenki dolgozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!