Így ugrik egy vizsgalehetőség?
Ha jól tudom, már csak 6X lehet vizsgázni egy adott elméleti kurzusból! Ha felvetted a vizsgakurzust de egyetlen egy vizsgaidőpontra nem jelentkeztél, akkor EGY lehetőség fog elveszni a 6-ból!
Tehát elveszett X vizsgaalkalom az első kurzusfelvételed során, most elveszett 1, a harmadik felvételnél már muszáj lesz teljesítened a kurzust! Én így tudom!
Egyetem függő...nálunk például akárhányszor lehet felvenni egy tárgyat - volt olyan tantárgyam ami 7-szer vettem fel :-) és korlátlan vizsgaalkalom van - ha már súlyos százezreket kell fizetni tudod hova rakják a 6 X vizsgázhatsz dolgot :-)
Ha nálatok él ez a 3X vehetsz fel egy tárgyat akkor bizony olyan mintha 3 vizsgalehetőséged elszalasztottad volna és mivel már alapból CV-ről beszélünk így már gondolom egyszer már felvetted. Szóval ja az a helyzet hogy 3 alkalmad van még + egy rektori azaz négy vizsgalehetőséged és ha él ez a elbocsátunk, ha....akkor az bizony óriási stressz és szívás a köv félévben tekintettel, hogy van más tárgyad is amivel haladni kell!
Sok sikert pajtás!
Köszi!
Uh melyik egyetemre jársz,ahol végtelen tárgyfelvétel és vizsgalehetőség van?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!