Milyen tapasztalatokkal gazdagodtatok, amikor felsőoktatásba jelentkeztetek? Mik történtek veletek a folyamat közben?
Mikor döntöttétek el, hogy milyen irányba szeretnétek menni? Milyen akadalyokba ütközetetek? Mik nehezítették meg a folyamatot? Az érettségi hogy sikerült? Hogyan szedtétek össze a kellő pontokat?
Kíváncsi vagyok a történeteitekre, meséljetek bátran, részletesen! 😊
Maga a jelentkezés azért nem volt egy komoly folyamat. Biológia szakos középsuliba tanultam, orvosira jelentkeztem. Szüleim is orvosok, úgyhogy kicsi korom óta vonzott ez a terület. Nem igazán volt akadály, a pontokat nehéz csak összeszedni. Biosz és kémia faktra jártam meg egyedül gyakoroltam, korábbi évek közép majd emelt feladatsorait oldottam meg, vettem pár felkészítő könyvet is. Érettségi jól sikerült, szerencsére biztos volt, hogy bekerülök a pontszámom miatt, de rengeteget is kellett tanulnom hozzá.
Kimondottan a jelentkezés alatt nem gazdagodtam tapasztalattal, az már csak akkor volt mikor elkezdtem az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!