Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi történik ha egy tárgyat...

Mi történik ha egy tárgyat másodszorra veszem fel?

Figyelt kérdés
Beiratkoztam egy karra, ahol 1. félév után passziváltatni szeretném magam és újra jelentkezni az orvosira, amit eredetileg szerettem volna. Felvettem ezen a karon egy olyan tárgyat, ami van az orvosin is és kötelezően választható, viszont nem mentem el belőle vizsgázni. Újra felvehetem szeptemberben, ha felvettek orvosira? Mit történik ha másodszorra veszem fel? Van valamilyen hátrányom vagy ugyanazok a szabályok vonatkoznak ugyanúgy?

2018. jan. 12. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az újrajelentkezéssel kvázi tiszta lappal indulsz, ezért nem fog semmilyen hátrány érni (hacsak nem az, hogy a tanár meg fog amiatt szivatni, hogy nem mentél el a tárgya vizsgájára).
2018. jan. 12. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!