Mennyit veszíthetek?
Mi a probléma? A % számítás nem megy, vagy nem tudod hány pontos a szóbeli? Ha a második a probléma, akkor levonod 150-ből a az írásbelin elérhető max pontszámot. Ha nem emlékszel mennyi volt, akkor felmész az OKM honlapjára, keresel egy emelt töri érettségi feladatsort és megnézed.
Ha az elsővel van gondod, akkor inkább nem mondok semmit.
Óvodás módszerrel levezetve:
Összpontszám: 150 pont
Ennek 60%-a: 90 pont
Szóbeli: 60 pontos
62+28=90 60-28=32
Tehát 32 pontot veszíthetsz.
Százalékszámítás emberek!!!!!!!
Nem voltam nagyképű. Szerintem elvárható egy érettségizőtől, hogy képben legyen a saját érettségijével kapcsolatban. De ha nem tudod megjegyezni, akkor is tudhatnál annyit, hogy fent vannak az érettségi feladatsorok az OKM honlapján. És mivel a matekon kívül minden érettségin 150 pontot lehet elérni, talán nem lett volna nagy feladat kiszámolni, hogy hány pontos a szóbeli.
Nem tehetek róla, hogy kb nulla logikával rendelkezel, és még elkezdesz mást osztani. Válaszoltam a kérdésedre, úgyhogy nem tudom mit kell ennyire hápogni.
:D erre sem lett volna kötelező válaszolni. és egyébként is ez a weboldal azért van, hogy kérdéseket tegyünk fel, az oldal címe: gyakorikerdesek.hu
jelenleg nincs időm keresgetni az interneten, más dolgom van. és annyira nem néztem meg az érettségiket, hogy tudjam mi hány pontos. a logikám meg éppen megfelelő, de köszi :D pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!