Orvosi egyetem után OLKDA, vagy Biológus BSc?
hanyadéves vagy?
az olkda szerintem tuti könnyebb, a biológusban nem vagyok biztos. az nem kapcsolódik az orvosihoz annyira, állattan, növénytan szigorlatok, ott is kell magolni. akkor talán valamelyik főiskolai szak - dietetikus pl?
sajnálom egyébként. de ezeket a szakokat élveznéd, vagy csak az orvosihoz való hasonlóság miatt? lehet végig kéne gondolnod, hogy van-e még valami más irány, ami érdekelne és könnyebb.
Az OLKDA-t nem ismerem, nem tudom, mennyire könnyű a szak.
Viszont ha nem érzel iránta erős motivációt, a biológust nem ajánlom: semmi köze az orvosihoz, és piszok szivatós:( Kb. 8 ismerősöm van, aki onnan váltott szakot, és semmilyen más szakról sem ismerek ennyi szakot váltót.
Szerintem az OLKDA-t válaszd, hacsak a tiszta biosz, kémia és fizika nem áll közel a szívedhez. Esetleg gyógyszerészet, hátha elismerik pár kreditedet, igaz, a képzés kimenetele nem sokban hasonlít az orvosiéhoz.
Amúgy szerintem érett döntés, hogy egy ilyen betegség ismeretében nem folytatod az orvosi képzésedet. Nem tudom, hogy a tünetek erőssége, morális megfontolás vagy mindkettő következtében, de szerintem egy szakmájában elhivatott ember azt is belátja, ha valami miatt nem alkalmas betegek ellátására. Sok sikert a későbbiekhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!