Van még olyan lusta egy ember köztetek mint én, aki még sehogy sem áll a szóbeli tételekkel?
16-án.
És mennyit tanultál rá egy nap?vagy hogyan?Mert én hiába ülök le és olvasok el 100X egy tételt,nem marad meg:S
Mondjuk én szerencsére gyorsan tanulok:D
Igazából csak olvasgattam...most egy versről tök nem nehéz rizsázni:D Úgyis ott van a szöveggyűjtemény...Egy regénynek meg kb a tartalmát kell elmondani aztán kész:D Költők életéről pl nem nagyon tudtam semmit (csak max Petőfinél:D).
Törinél meg ott az atlasz + a forrás is. Persze vmit azért nem árt tudni, de ha nagyjából képben vagy, hogy mik történtek és miért, akkor fel lehet építeni egy feleletet:)
Nyelvre alapból nem lehet igazán készülni. Amúgy is volt már nyelvvizsgám, nem idegesítettem magam rajta:)
Fizikára viszont tanultam, mert arról nehéz rizsázni:D Meg kellett a felvételimhez:)
Nah szóval:
Ha nagyon nem vagy képes tanulni, akkor olvasd el rengetegszer, csomó minden meg fog maradni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!