Írathat a tanár így dolgozatot?
Tegnap volt a szünet utáni 1. matekom, amikor a tanár elénk rakta a dolgozatot.
A többiek szünet előtt írták, de én akkor egész héten hiányoztam betegség miatt, csak hétfőn voltam, mert akkor írtuk a magyar írásbeli vizsgát (én betegen, de ez mindegy). Szünet utáni 1. nap (jan.3) volt a magyar szóbeli vizsgám (nálam a matek tanár is bennt volt).
A lényeg, hogy ezek után, tegnap (jan.5) matekon a tanár elénk rakta a dogát amit a többiek akkor írtak amikor beteg voltam (szünet előtt)
kb. 3 hét után (betegség, hiányzás, vizsga, szünet) megíratta semmi jelzés nélkül (nem szólt előtte, nem is üzent)
Nyilván semmit nem tudtam (pedig amúgy 4-es 5-ös vagyok matekból), mivel még át sem néztem, mert nem számítottam rá.
Ehhez van joga a tanárnak?
Ráadásul ez év elején már egyszer megtörtént, akkor két hét hiányzás után ugyanígy megíratta (akkor kettest kaptam, most egyes lesz) és ilyen dolgaival lerontja az én és a többiek átlagát is.
Ez normális? Megteheti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!