Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha elvégeztem egy munkaügyi...

Ha elvégeztem egy munkaügyi központos képzést, az nem lesz probléma, hogy nem abban a szakmában fogok dolgozni?

Figyelt kérdés
Illetve, ha lejár a képzési szerződés onnan kezdve nem leszek megkötve valamivel, hogy miért nem helyezkedtem el benne meg stb? Mert, ha elvégeztem ezt a képzést, és ugye csak addig tart a szerződés ameddig le nem vizsgázok, utána a tanfolyam ideje alatt kapott pénzből le szeretnék tenni magánúton egy önköltséges képzést is.
2018. jan. 5. 17:30
 1/2 A kérdező kommentje:
Kérek senki ne essen nekem, ezért hogy akkor minek jelentkeztem munkaügyi központos képzésre meg stb, amúgy érdekel ez a szakma is, csak ezt tartalék helyzetnek tanulom ki, hogy bebiztosítsam magam a jövőm szempontjából.
2018. jan. 5. 17:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell utána feltétlen elhelyezkedned a szakmában. Simán lehet hogy nem találsz ilyen munkát ezért nincs is ilyen kikötés, hogy akkor te most 5 évig csak X szakmában dolgozhatsz a képzés miatt.
2018. jan. 5. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!