Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Te is örülsz amikor egy...

Te is örülsz amikor egy szigorú tanár beteg lesz és nem lesz óra? (Valóságban örültem neki;) bocs ha vkit megbántok.

Figyelt kérdés

2018. jan. 3. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell álszentnek lenni.

Mindenki örült már tanár betegségének, de nem azért, mert az rossz neki, hanem szimplán, mert áldásos a hatása(nincs óra..).

Amúgy nem mindig örülök.

Akkor nem ha matekból hiányzott a tanár. Utáltam de tudtam, hogy keveset tudok, ezért szükségem volt arra, hogy halljam és gyakoroljunk és ne otthon egyedül kelljen.

2018. jan. 3. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A gimiben örültem. Főleg akkor, ha így az utolsó óra maradt el vagy a történelem. Majd kijöttem külföldre és most egy felsőfokú képzésre járok. Elég magas összegű tandíj van, viszont szeretem nagyon amit tanulunk. Így most már nem örülök neki, ha elmarad egy óra.
2018. jan. 3. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez normális. Inkább nem a betegségének örülök, hanem szurkolok magamban, hogy maradjon otthon, és "pihenje ki magát rendesen". Viszont ez nem minden tanárnál áldás, pl matekből még többet kell dolgozni egy lyukas órán, mint amikor a tanárnő ott van.
2018. jan. 3. 14:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem holnap maradt el a töri mert beteg lett, ma tudtuk meg.

Szigorú néha és kiabálni is szokott mert nem figyelünk és a hülye érettségi..

2018. jan. 3. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az nem baj, ha annak örülsz, hogy elmarad az óra. :)

De azért (még ha nem is nagyon szeretsz egy tanárt) annak ne örülj, ha beteg lesz, a betegség mindig rossz.

2018. jan. 3. 20:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Betegség rossz
2018. jan. 3. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!