Mit tegyek ha nem tudok mit kezdeni a tanulással?
Én is így vagyok vele... most bukni fogok mindenből, már semmi motivációm nem maradt, beteg is vagyok, időm nagy részét kórházban töltöttem, egyszerűen belefáradtam... ötösökkel indítottam az évet, mostmeg ideáig süllyedtem. Jövőhéten kéne osztályozó vizsgákat tennem a sok hiányzás miatt, de semmit nem tudok. Legszívesebben felakasztanám magam.
Próbáld meg magad motiválni, ezt tudom tanácsolni. Nyomd ki a netet még tanulsz. Vagy esti suli? Ott sok szabadidőd lenne, dolgozhatnál is, csak kicsit jobban összekéne magad kapnod, de ott biztosan csak a lényeget tanulnád, ami érettségire kell.
"szerintem nem bírnék ki még 4-5 évet. Nem tudom hogy mit csináljak mert ha abbahagyom a gimit"
A gimit ne hagyd abba, azt végig kell csinálni, viszont tervezd úgy, hogy utána dolgozni mész (legalább egy évre), nem rögtön továbbtanulni, hogy egy kis lélegzethez juss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!