Valaki jön még egyetemi nyílt napra egyedül?
Szia!
Igazából csak azt tudom javasolni, hogy az egyetemek oldalán nézd meg a programokat, ált. térképet is szoktak mellékelni, h mi merre található az egyetemen belül, sőt még azt is, hogy juthatsz el oda. Eltévedni pedig nem fogsz, mivel szinte az épület minden sarkában lesz egy-egy egyetemista, akiktől tudsz segítséget/ útbaigazítást kérni. Rengeteg tájékoztatót összegyűjthetsz (legjobb lehetőség a toll, és kisebb "ajándéktárgyak" gyűjtésére ;) ). Előadásokra tudsz menni, különféle dolgokat kipróbálhatsz (ez szak függő pl. vegyész, villamosmérnök szak).
Remélem tudtam segíteni :)
Szia, én is egyedül fogok menni, és szintúgy az ELTE és a Károli BTK szakjaira, mivel nincs senkim, akit érdekelnének ezek a szakok.
Nem hiszem, hogy ciki lenne. :D Látod, már ketten vagyunk, és valószínűleg mások is lesznek egyedül.
Ide mindenki azért megy, hogy tájékozódjon, jobb esetben nem a másikkal fognak törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!