Hetedik évvégén és nyolcadik félévi 4,4-es átlaggal, és kb 50 pontos központival van esélyem, hogy felvesznek a Vasvári Pál Gimnáziumba emelt angolra?
Szerintem kevés, de nem reménytelen.
Én természettudományra járok, 4,7-es átlaggal és 71 ponttal jutottam be.
Nem tudom mennyi volt a minimum, amivel bekerültek az osztályomba, de azt kiszámoltam, még anno hogy 36/25. vagyok a sorban ezekkel az eredményekkel.
Sok a lemorzsolódó, viszont az angol szakra jelentkeznek a legtöbben, pl az én szakom kb fele angolos akart lenni, csak ide kerültek be. És a sok jelentkező közt nagyon sok a színjeles/közel jeles 1-2 négyes becsúszott 2 év alatt típusú gyerek, és felvételieredményeknél is lehet ám ámulni-bámulni, hogy milyen jók vannak.
Összegezve:
Az átlagod nem olyan rossz, egy jól megírt felvételivel talán bekerülhetnél, olyan 75-80 pontossal, viszont, mivel a felvételid sem túl fényes(nem sértésnek, meg nyilván nem tudom, a többieknek hogy sikerült), így ne lepődj meg, ha esetleg nem kerülsz be, ha viszont becsusszansz, akkor örülj neki nagyon!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!