Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták, fősulisok! Ti...

Egyetemisták, fősulisok! Ti egy nap hány órát tanultok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék majd egyetemre/fősulira menni és érdekelne,hogy milyen nehéz ott a tanulás és,hogy ki lehet-e bírni?Könnyű jó tanulónak lenni vagy vért kell izzadni?Egy kicsit félek,mert nekem tanulási nehézségem is van és nem tudom,hogy sikerülne-e nekem elvégezni egy egyetemet például.A jegyeimmel nincs baj,nehogy azt higgyjétek,hogy rossz tanuló vagyok.Általában 4,4-4,5 közötti átlagom szokott lenni,de szerintem ebben az évben jobb lesz.:3 Vagyis reménykedem,mert soha életemben nem tanultam ennyit,mint most.Készülök az érettségire. Egyébként a gimi,ahova járok nem olyan erős,mint például a Dobó gimi,vagy mi(nem tudom a nevét xD).Bár egykor a legjobbak közé tartozott,de már nem.Az osztályban ketten vagyunk csak SNI-sek.Ráadásul én vagyok az egyik legjobb tanuló.

Szóval szerintetek menni fog majd?Lesz majd időm másra is,mint a tanulás?Tudom, hogy ez egyénfüggő.Mert például egy 140-es iq-jú embernek könnyebb a tanulás,mint például egy 90 iq-júnak.Nekem 99 és 101 között szokott lenni.Szerintetek menni fog?Most, egy nap kb.3-4 órát tanulok,de van amikor többet-kevesebbet.Nem szeretném, ha az egész időmet elvenné a tanulás.

Majd a Károlira szeretnék menni keleti kultúrák szakra vagy gyógypedagógiára.

2017. dec. 28. 21:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Rendben!Örülök,hogy elmondtad!Mindekinek ment a zöld kéz! :)
2017. dec. 30. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!