Tudtok mondani olyan sorozatokat, amelyek a történelmet mutatják be a kezdetektől napjainkig?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!2017. dec. 28. 12:06
1/7 anonim válasza:
Nem igazán sorozat, de nekem a zanza tv jutott eszembe, kifejezetten a tanulást segíti, fent van sok anyagrész, 5 percben bemutatja a lényeget. Szerintem hasznos, ha nem ismered, akkor próbáld ki.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De én inkább sorozatokra gondoltam, mert részletesebben szeretném nézni.
2017. dec. 28. 12:18
3/7 anonim válasza:
Olyasmire gondolsz, mint mondjuk a Magyarország története, vagy mint mondjuk Az elit alakulat?
(Amúgy sejtem, hogy milyenre gondolsz, de szerintem nem létezik ilyen sorozat, maximum olyan, ami egy-egy ország történelmét, vagy egy-egy korszakot mutat be)
4/7 A kérdező kommentje:
#3 igen ilyesmire gondoltam, meg ne legyen túl száraz, lehet jobban járok hogy adott korszakokat nézek
2017. dec. 28. 14:03
5/7 anonim válasza:
BBCn mentek ilyen sorozatok, de nem forditottak le oket
6/7 anonim válasza:
Én tudok ajánlani egy sorozatot, 1864 a címe. A porosz-osztrák-dán háború idején játszódik. Szerintem érdekes, én nagyon szerettem.
7/7 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani,hogy esetleg a BBC-nek lehetnek ilyen jellegű sorozatai,amiket nem(vagy csak részben) szinkronizáltak magyarra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!