Magyarországon, hogy hol lehet rendőriskolába menni, középiskola után?
Figyelt kérdés
Utolsó éves középiskolás vagyok külföldön, és Magyarországon szeretnék továbbtanulni rendőrnek. Állampolgárságom van. A mostani középiskolám nem kapcsolódik a rendőrképzéshez.
Hogy, hol lehet megnézni, hogy milyen lehetőségek vannak? Miket kell még megcsinálni, hogy rendőr akadémiára mehessek? Jelentkezni mikor, hol kell?
Kell-e 0.-ak elvégeznem? Hogy megy ez egyáltalán?
Fontos lenne.
Köszönöm.
#rendőr #egyetem #továbbtanulás #Magyarország #biztonság #középiskola #iskola #főiskola #nemzetközi #helység
2017. dec. 26. 01:29
11/11 anonim válasza:
Én ilyenről nem tudok. Nálunk érettségi előtt járhatsz előkészítőre bizonyos tárgyakból, de az csak előkészítő. Mondjuk heti 1-2 alkalom. Kiegészíti az iskolai tananyagot.És ez minden esetben fizetős.
Talán valaki ismeri amit te említesz. Én minden esetre sajnos nem:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!