Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanuljam és dolgozzak abban,...

Tanuljam és dolgozzak abban, amit imádok és amiben jó vagyok, vagy készüljek B-tervvel is az életre? Neked van B terved?

Figyelt kérdés
Szeretem, amit csinálok, jó vagyok benne, és jól is fizet. De a szüleim szerint, ha bármi nehézség jön az életben, ez kevés lesz, és inkább tanuljak valami biztosabbat (programozás). Érdekel, de nem annyira, mint amit most csinálok, és ahhoz, hogy jó legyek benne, rengeteget kellene rá tanulni, ami elveszi az időt attól, amit tényleg csinálni akarok. Érdemes B verzióra készülni egész életemben, "mi lesz, ha..." alapon, vagy ne pocsékoljam az időm, energiám, pénzem olyasmire, ami nem érdekel? Ti hogy éltek, hogy döntöttetek ezen a téren?
2017. dec. 21. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

Miért kell köntörfalazni?

Írd le, hogy mi az, amit most csinálsz és azonnal megmondjuk, hogy kell-e az a B terv..

2017. dec. 21. 23:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért, más a válasz akkor, ha cukrász vagyok, mint ha jogász? Milyen szakmáknál megengedett, hogy ne legyen B terved és melyeknél nem, meglátásod szerint?
2017. dec. 22. 00:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Eléggé függ attól mit csinálsz. Vannak szakmák amiket egy komolyabb sérülés után nem tudsz folytatni vagy éppen átmenetileg felkapottak csak, jó eséllyel megszűnnek 10 éven belül stb. Egyetértek az elsővel, ha normális választ akarsz leírhatnád most mivel foglalkozol. Egy anonim oldalon felesleges kertelés ez csak.
2017. dec. 22. 00:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Tényleg fontos az, hogy mit csinálsz. De pl. nekem nincs B tervem, mert örülök, hogy meglett az A...
2017. dec. 22. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!