Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Írásbeli érettségi eredmények...

Írásbeli érettségi eredmények "átvételekor" tett már valaki panaszt "reklamációt" pontokkal százalékokkal kapcsolatban? Ha igen mi történt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 00:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Basszus, akkor most lehet hogy jól kicsesztem magammal :S

Én se tudtam, hogy a szóbeli napján nézik meg. Mindegy, ezért csak nem szivatnak meg.. Remélem :D

Végülis neked elfogadták a fellebbezést és kaptál plusz pontot?

2010. jún. 3. 14:45
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem dehogy :S Írtam is..nem ért semmit a fellebezés.Én nagy lazán kitöltöttem azt a lapot amin lehetett fellebezni gondoltam majd a tanár két kávé között újra megnézi aztán ugye a szóbelin derült ki hogy nem így volt.Szóvá is tette azt mondta ezzel olyan mintha lejárattam volna...pedig egyszerűen csak nem mondta el az írásbeliket kiadó tanár hogy ez mit jelent.Mert ha tudom biztos nem jelentek semmit.Végülis nem lesz belőle bajod egyébként ha tanulsz a szóbelire annyi biztos és hát mit mondjak talán neked szerencséd lesz.:)
2010. jún. 3. 14:59
 13/21 A kérdező kommentje:
Egyébként attól is függ sok pontról van e szó?Mert ha igen akkor még nem olyan irgalmatlanul égő a dolog ha viszont csak pár pont akkor eléggé csóválni fogják a fejüket.. :I
2010. jún. 3. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:
51%

Haverom fellebezett. Kiderült, hogy így is plusz pontokat adott a tanár az érettségire. Megszívta.

Nem szabad fellebezni, inkább nyalizni kell a tanárnak és akkor szóbelin jobban áll a helyzethez. Ha fellebezzel az neki is ciki, azt senki ne akarja a tanárának.

Ha észreveszel valami hibát, félre kell vonni a tanárt, meg kell beszélni. Sokkal kifizetődőbb ez, mint hogy a szóbelin és majd az egyetemen is utánad nyúljon.

Nálam volt ilyen, hogy az egyetemen lévő egyik tanárom jó ismerőse volt a középsulis tanárnak és ezért jobban viszonyult hozzám, mert jó kapcsolatom volt a tanáraimmal.

2010. jún. 3. 23:44
 15/21 anonim ***** válasza:

Hát azért ez attól is függ, hogy milyen suliba jársz. Pl nálunk a tanár érdeke is, hogy jó pontokat kapj, mivel "elit" suli, és ugyebár kell a statisztikába a jó eredmény, hogy ugye ott virítson a suli a top3ban. Nálunk már rúgtak ki tanárt amiatt, mert köcsög volt érettségin...

A másik meg, hogy igenis veszthetsz pontot fellebbezés után, nincs olyan, hogy csak jobb lehet.

2010. jún. 4. 15:15
 16/21 A kérdező kommentje:
Mármint arra gondoltam a már meglévő pontokon ez nem változtat semmit gondolom leglábbis nálam nem ez volt.Max nem kapod meg azt amit még szerettél volna..Egyébként való igaz fellebezni tilos :) Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2010. jún. 4. 18:18
 17/21 anonim ***** válasza:

hidd már el, hogy fellebbezés után is vonhatnak le pontot az írásbelidből. Pl megírod 99%-ra, szeretnél fellebbezni mert szerinted 100%-os lett. Aztán meg kiderül, hogy a tanárod túl jóindulatú volt, vagy valamit elnézett és végül csak 98%-os lesz.

Hnnna :)

2010. jún. 7. 13:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Ok! elhiszem :)
2010. jún. 7. 20:00
 19/21 anonim válasza:
Mennyi idő van a szóbeli után a fellebbezésre?
2012. jún. 23. 14:13
 20/21 anonim válasza:
...és hol tehetem ezt meg?
2012. jún. 23. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!