Ilyenkor mi a teendő?
Szerintem szimplán arról van szó, hogy a gyakorlati jegyed és a vizsgajegyed a kettő átlaga vagy valamilyen súlyozású átlaga.
Nem szoktak külön gyakorlati és külön vizsgajegyet beírni, csak egyet az egészre.
Jó 1-es, de a Tanulmányok -> Leckekönyv rovatban ott a tárgy szemináriuma is oda van írva, ahol nincsen jegy. Ráadásul ez azért érdekes, mert van még egy gyakorlati tárgy, amelyből még nem voltam vizsgázni, de ott már a szemináriumi jegy be van írva, az ottani tanár rögtön aznap estig beírta mindenkinek a szemináriumi jegyeket amelyik nap megtudtam, itt meg csak a vizsgajegyet írta be az érintett tanár és ha a gyakorlathoz a vizsgaidőszak végéig nem írja be az ott kapott jegyet, akkor abból komoly problémák lehetnek (nem lesz elismerve kreditként, vagy a neptun nem fogja a következő félév tárgyait kiadni nekem, mert azt hiszi, hogy a szemináriumról hiányzó jegy miatt csúszok, stb...).
Ezért fontos ez nekem, hogy ha már megvan, akkor minél hamarabb rendezve legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!