Fakultáció leadása? Ilyen esetben mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Év elején felvettem a matematika fakultációt (11.-es vagyok), mivel még nem voltam biztos abban, hogy merre szeretnék továbbtanulni. Eldöntöttem, hogy fogorvos szeretnék lenni. Ehhez ugye biológia és kémia kell. Kérvényeztük az igazgatótól, hogy leadhassam a matekot és felvehessem a bioszt és a kémiát. A bioszt megengedte, de a matekot nem engedi leadni és ez pedig ütközik a kémia fakttal. A kémia tanulását még meg is tudnám oldani iskolán kívül, de így a matek nagyon sok nekem. Nálunk a suliban a matek és a biosz “nagy faktok”. Ezek a legnehezebbek. Tudnátok valami tanácsot adni, hogy mitévő legyek? Sajnos egyáltalán nem engedik hogy leadjam a matekot, tanév végén se lehet. Ti váltanátok ilyen esetben iskolát?2017. dec. 18. 18:29
1/3 anonim válasza:
Én anyukámat beküldtem volna balhézni:DD ilyen nincs, hogy nem adhatod le.
2/3 A kérdező kommentje:
Már volt bent. Csak eddig szépen beszélgetett az igazgatóval.😄 Most lehet apát küldöm be😄
2017. dec. 18. 19:25
3/3 anonim válasza:
Ha a fakultáció nem a kötelező heti óraszámotok része, akkor azt nem lehet követezővé tenni. Apuka beküldés azzal az utasítással, hogy ne csevegjen, és ha az se működik, akkor írásban kell kérvényezni indoklással, arra ugyanis köteles írásban, jogszabályi megalapozottsággal válaszolni, és nem fog olyat leírni, ami miatt megütheti a bokáját, mert jogellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!