Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A nyíregyházi egyetem óvodaped...

A nyíregyházi egyetem óvodapedagógusi képzéséről szeretnék érdeklődni, hogy a tanárok mennyire szigorúak, milyen a gyakorlat, a vizsga?

Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 01:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Mint minden más egyetemen. Pont most végeztem:) Van olyan tanár aki lazább, kedves.. Van aki le sem szar és nem érdekli ha 3x kell menned vizsgázni és van olyan aki nyugodtan alszik, míg te a gyakorlati jegyed során hetente mész könyörögni, hogy hagy mutathasd be újra pl a gimnasztikai gyakorlatodat, mert évet csúszol... 😁 Sokan ezért hagyják itt. Törtetőnek kell lenni, kitartónak, meg idegrendszer kell hozzá. Nem egy hátradőlős suli.. Ezt mondom úgy, hogy végig 4 felett volt az átlagon. De voltak húzós időszakok az biztos.

Azt kell elkönyvelni, hogy itt a 2esért is tudni kell valamit. Sajnálatból nem fognak átengedni sem szóbeliken, sem írásbeliken.. a sírás sem segít, talán még rosszabb mert úgy jön le, hogy ki akarod könyörgni a jegyet:D Ettől függetlenül én megszerettem nagyon a sulit. Mindent megtanítottak elméletben és gyakorlatban is amit kell. Ami meglepett a képzésen, hogy sokat kell szerepelni. Nem csak ovis gyakorlatokon.. ez is némi stresszel jár. Én legalábbis ilyen vagyok. Verseket, meséket is kellett pl talulni, amit csupán egy beugrónak számított a vizsgához.. ezt sokszor az osztály előtt kellett felmondani mint vizsgarész. Meg ugye sok tervezetet kellett csinálni és csoporttársakkal órán levezényeltetni mintha gyerekek lennének. 🙂 Nem volt vészes, de izgulós

2020. júl. 16. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Látom nem mostani kérdés, lehet együtt végeztünk:) De hátha valakit majd érdekel utólag :)
2020. júl. 16. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!