Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 20 percre lakok a gimitől...

20 percre lakok a gimitől ahova fogok menni érdemes koliba menni?

Figyelt kérdés

2017. dec. 12. 18:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#7 hegyköz meg úgy látom mindenki csak kötekszik és nem a kérdésre ír választ szócal letörlöm a falamról a kérdést úgyhogy nem kell írtni pa
2017. dec. 12. 18:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Leirod, hogy hajnali otkor megy busz. 20 per az ut. Beer a busz 5:20-ra. Lesz ket es fel krad b4szni a rezet. Szerinted erdemes koliba menni?
2017. dec. 12. 18:54
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 kérj helyesírási szótárt karira rádfér drága
2017. dec. 12. 18:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a városomban jártam gimibe, de gyalog így is volt kb. 40 perc, busszal fél óra, kocsival pedig pillanatok alatt ott voltam. Általában buszoztam, de utáltam mert körbejárta az egész várost és nagyon gáz volt a menetrend mert vagy csisszesen értem oda és félő volt, hogy elkések vagy pedig túl korán odaért és várni kellett. Szerintem először nézz utána, hátha van még másik busz, esetleg jó időben nem tudnál-e biciklizni vagy esetleg egy ismerős/barát/osztálytárs, aki kocsival jár arrafelé, hátha fel tudna kapni téged is és bevisz. Kérdezz utána. Ha pedig nincsen, akkor végülis szerintem nem hülyeség a kollégium. Nekem is voltak bejárós osztálytársaim, ők is kolisok lettek mert már korán hajnalban itt voltak a busszal, de a suli csak 7-kor nyitott ki, addig nem engedtek be senkit és olyankor még semmi nincs is nyitva (se bolt, se kajàlda, se semmi), úgyhogy szegények mindig ott ücsörögtek a buszmegállóban...
2017. dec. 12. 19:26
 15/16 A kérdező kommentje:
#14 köszi a választ te írtál csak normális választ
2017. dec. 12. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
53%
Inkább neked kéne helyesírási szótárat kérned karira, drága. Nem ártana használni a vesszőket, mert hidd el, semmivel nem jobb, mint egy elütés.
2017. dec. 13. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!