Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tanuljam meg a fizika...

Hogy tanuljam meg a fizika tételeim?

Figyelt kérdés
Pénteken vizsgázok és van még 40 tételem. És sehogy sem akar a fejemben maradni, főleg nem a képletek.
2010. jún. 2. 14:17
 1/3 anonim válasza:

Na ezzel nekem is mindig gondom volt..:S

Én úgy csináltam, hogy mindegyikből megtanultam valamennyit, hogy bármit is húzok bele tudjak kezdeni.

Tanárom mindig azt mondta, hogy ha már el tudom kezdeni és tudok mondani 10 mondatot, akkor már nem lesz gond. :)

2010. jún. 2. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak folytasd a tanulást. Mindig így van. A fejedbe nem megy be, de a vizsga idején menni fog.

Elöször tanuld meg a tételmondatokat a tételeken belül, majd a kifejtést, és végül a tételhez tartozó képletet.

2010. jún. 2. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Ragaszd ki a wc ajtajára, a konyhába, a pénztárcádba..

Írj fel egy-egy képletet egy-egy kocka wcpapírra és addig ne állj föl a wcről, amíg meg nem tanultad az adott képletet.

2010. jún. 2. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!