Földrajz szóbeli témakörök?
Én nekem nem voltak földrajz érettségin külön témakörök,amiket kiadtak volna előre.Én fakultációra jártam ,de 1 tételt se vettünk át,hanem a tankönyvet ismételtük,érettségi feladatokat,térképen tájakat városokat tanultunk atlaszból
Dr. Nagy Balázs: Földrajz 9,Probáld Ferenc – Ütőné Visi Judit: Földrajz 10. ezek zöld színű nemzeti tankönyvkiadós könyvek én ezekből tanultam.
A lényeg:van egy gyakorló könyv,amibe vannak feladatok ,illetve benne vannak a érettségi tételek,vázlatosan kidolgozva a könyv hátulján,utolsó 20-30 oldal.Nekünk azokat kellett érettségin elmondani azokra a vázlatpontokra,amit ott szerepeltek kaptunk pontot 2 témakört húztunk a 20-ból,aminek volt A,B-része
ezt szerezd be mindenképp: [link]
CR-0032 Középiskolai földrajzi atlasz Cartographia kiadó volt nekem,de többféle atlasz is jó
Igen bizonyos tételek minden évben változnak magyarból,angolból.Mi válaszhattunk ki néhányat a tanár adott meg opciókat pl.magyarból,de bizonyos tételek ugyanazok.Töriből nem volt választási opció de szerintem néhány abból is változik.
Nekem a föci fix volt,de mindenképp kérdezd meg majd azt az iskolát,ahogy érettségizni szeretnél.
Én a XVI.kerületi Táncsics Mihály Gimnáziumba jártam,érettségiztem Budapesten,hátha odamennél és megkönnyítettem a dolgodat elmondom.Ott az összes tanár jóindulatú,még a rosszabul tanuló osztálytársaim közül se bukott meg senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!