Tényleg ma van az utolsó határidő a 12-es bizi eredményeinek belüldésére? Mi van, ha nem sikerül ma kézbesíteni?
Konyorgom, olyan nehez bemenni az iskolaba es elkerni, hogy fenymasolhass?! El sem hiszem, a sok kerdes lattan, hogy ti is iden erettsegiztek, nehany ovodasnak jobb szovegertese van es onalobb, mint nehany latogato itt...
Nah, kiduhongtem magam, bocs. A kerdesedre valszolva: igen, ma van. Ejfelig kell elkuldeni.
A posta meg nyitva van, de elektronikusan is kuldheted.
Elektronikusan: a felvi.hu-n. Regisztralsz, belepsz, kapsz egy biztonsagi kodot...und so weiter.
De, ehhez kell a reg.leveledben kapott hallgatoi azonosito szam.
Mi az, hogy csak a hozott pontokat fogják figyelembe venni ?
Ne kezdjetek már el kombinálni, mert ilyet nem tehetnek, hogy aki jún 2 után küldi el, azt leszarjuk (Jogszabály btw).
Aki nem küldi be június kettőre, az majd beküldi július nyolcig. Nem lesz semmi, se kavarodás, se semmi.
Azért találták ki ezt az időpontos dolgot, hogy senki ne hagyja az utolsó pillanatra a feltöltést, mert akkor szegény felviseknek túlórázni kell, ami több pénzt jelent.
Én tavaly júliusban töltöttem fel a bizimet, meg mindent, és mégis elfogadták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!