Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mindjárt ballagok. úgy érzem...

Szesze kérdése:

Mindjárt ballagok. úgy érzem mintha az egész életem véget érne. Volt más is így vele? Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Igazából elég sok barátom van, meg rengeteg tervem, álmom az életre, de mégis úgy érzem mintha ezután már semmi jó se lenne csak rossz. Ezt főleg a felnőttek miatt érzem így. Mindenki csak azt hajtogassa belém, hogy de szőrnyű az élet...Tanácsok?
2010. jún. 2. 13:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
a belém az nem tudom mit keres ott...bocs.
2010. jún. 2. 13:03
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
honnan ballagsz?
2010. jún. 2. 13:11
 3/12 A kérdező kommentje:
suliból...12-dik végén
2010. jún. 2. 13:15
 4/12 anonim ***** válasza:
47%

Tizenkettedikes vagy és azt írod,hogy "HAJTOGASSA"????

első tanács:Tanulj a nyelvtan érettségire...

2010. jún. 2. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass rájuk,te alakítod az életed,ne hagyd hogy lelombozzanak,még fiatal vagy előtted az élet,járj el sokat a volt osztálytársaiddal is és akkor megfog maradni velük a jó kapcsolat;bulizz nagyokat és használj ki minden lehetőséget ami szembe jön :)
2010. jún. 2. 13:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy a kérdésre válaszolsz....mikor gépelek nem figyelek a helyesírásra...tudod messenger nyelv....légyszíves ne kötekedj...ha nem akarsz a kérdésre válaszolni, akkor nyugodtan mehetsz más oldalra...Szia!
2010. jún. 2. 13:21
 7/12 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:21

Köszi a válaszod...Próbálom, hogy úgy éljek ahogy írod, de nagyon rossz, mikor mindeki csak rosszat mond az életről. Elveszik minden életkedvem, pedig alapjába véve, vidám lány vagyok.

2010. jún. 2. 13:27
 8/12 anonim ***** válasza:
próbálj meg vidám maradni és mutasd meg hogy az élet szép is lehet,ha ez nem jön be akkor meg közöld velük hogy többet ne szóljanak hozzád ;) :D
2010. jún. 2. 13:29
 9/12 anonim ***** válasza:

ma 13:18 vagyok.

Nem kötekedni akarok,csak amikor azt olvasom,hogy érettségi előtt áll valaki,és ilyen hibát vét az nagyon lehangoló..(én is sokszor rosszul írok valamit,de ha hibás akkor rögtön alá is húzza piros vonallal,így javítok..)

De válaszolok a kérdésedre.

Igen az élet,hogy kikerülsz az iskolából merőben más lesz. kemény lesz,mert ahogy mondják "farkastörvények vannak" .Sokszor fogod érezni,hogy igazságtalan,hogy te jobb vagy mint a másik mégis ő a szerencsésebb,vagy egy munkahelynél néha úgy fogod érezni,hogy totál hülyének néznek,és beléd is taposnak a cél érdekében..De ez a felnőtt élet..Szörnyű csak akkor lesz ha te úgy alakítod,hogy szörnyű legyen..Ezeket a kemény helyzeteket lehet kezelni.Ha az életedet úgy alakítod,hogy jó legyen akkor nem lesz szörnyű,sőt akkor szép és jó is lehet a felnőtt élet.Törekedj arra,hogy mindig vidám,jókedvű legyél.Figyelj arra,hogy a megfelelő társat válaszd magadnak akivel boldog vagy,és innentől kezdve a többi már nem számít..

Az életünk olyan lesz ahogyan mi alakítjuk,és nem olyan ahogy mások mondják...

2010. jún. 2. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:

A mostani nyarad még teljesen boldog lesz, ezek után 2 dolog történhet:

1. "Büfészakra" jelentkeztél, így még 3 év tömény bulizásban lesz részed, és utána jön a nagyon sz@r világ...

2. Komolyabb szakra jelentkeztél, ezért az egyetem sokkal rosszabb lesz mint a középiskola (több stressz, kevesebb szabadidő), de utána az élet csak "közepesen" lesz rossz...

2010. jún. 2. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!