Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Halasztani gimnáziumban egy...

Halasztani gimnáziumban egy félévet?

Figyelt kérdés
Mint kiderült depressziós vagyok, főként az iskolám (osztályom) miatt kerültem ilyen helyztebe. Anyukám nagyon rendes, támogat mindenben, ő tanácsolta hogy halasszunk egy félévet, és jövőre jelentkezzünk abba az iskolába amit kinéztünk, mert sajnos most nincs hely. Így évet ismételnék de egyáltalán nem bánnám, mert eléggé lerontottam a jegyeimet az utóbbi félévben. A következő fél évben dolgoznék (diákmunka) és különböző magántanárokhoz járnék. Szerintetek jó ötlet?Válaszaitokat előre is köszönöm. 16/l

2017. dec. 9. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a kiindulási ötlet jó és valószínűleg hasznos is. VISZONT! Ne haragudj, de ha a depressziód gátol a tanulmányaidban, hogy fogsz tudni funkcionálni rendszeres diákmunkán? Szerintem a diákmunkánál meg a magántanároknál fontosabb, hogy megfelelő szakmai segítséget kapj és pszichológushoz járj. Ha el is múlik a depressziós állapotod, mert másik iskolába és osztályba kerülsz, az még nem jelenti azt, hogy ne újulhatna ki.

2017. dec. 9. 12:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen azt elfelejtettem leírni hogy rendszeresen járok pszichológushoz:) A diákmunkára meg azért lenne szükség mert ugye a magántanár nem egy olcsó dolog, és nem szeretném ha szüleimnek kéne fizetnie mert így sem állunk túl fényesen anyagilag. De nagyon köszönöm tanácsodat!
2017. dec. 9. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként miért van szükséged magántanárokra? Ha úgyis évet fogsz ismételni, nem leszel lemaradva a többiekhez képest. A tankönyveid az idei tanévről megvannak, ha gondolod, azokból tudsz előre tanulni, készülni. Sok sikert, menni fog!
2017. dec. 9. 16:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam ha már van egy plussz félévem akkor azt már ne töltsem tétlenül. Egyébként meg nyelvvizsgázni is szeretnék. Köszönöm szépen!:)
2017. dec. 9. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!