Szakdolgozatos témában segíteni tudnátok?
Nem vagyok jártas ilyen dolgokban, de szerintem valamelyik táplálkozási "szokást" ki lehetne elemezni. Pl. hogy nem szabad enni este 6 után mert elhízik az ember. (Ezt mondjuk már sokszor megcáfolták, de ettől függetlenül még mindig nagyon sok ember hiszi igaznak.) Mondjuk én ilyeneket csakis úgy tudnék elképzelni, hogy több száz fős kísérletek eredményeire lenne alapozva (vagy esetleg valami genetikai úton), ami viszont nem tudom, hogy mennyire kivitelezhető egy ilyen szakdolgozathoz, hiszen ezek sokszor hónapokat, éveket vesznek igénybe.
Egyébként ehhez az "Életmód és népegészségtanhoz" tudnál valami példát írni? Hogy mégis nagyjából mik számítanak ebbe bele, mert a legtöbbünknek ez nem mond sok mindent.
"A tanár kijelentette, hogy kérdőíveket nem csinálhatunk, mert az számára nem megfelelő kutatási anyag. Inkább internetről vagy esetleg könyvekből kell." Ez most komoly? Mi ez a hely, ugye nem felsőoktatás???
- valami népszerű diéta?
- az elhízás, mint népbetegség?
- cukorbetegség és az ahhoz kapcsolódó táplálkozási kérdések
- sport szerepe az egészségben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!