Egyetemi beadandót milyen formában kell beadni?
Figyelt kérdés
5-10 oldal terjedelmű dolgozatot kell írnom, kinyomtatva kell beadni. Hogy kell kinéznie? Kell oldalszámozás, hivatkozások, címlap stb? Be kell köttetni vagy csak összetűzni vagy hogy? A szakdolgozat leadás követelményeit tudom, de ez csak egy egyszerű dolgozat, gondolom nem kell annyit költenem rá, mint egy szakdogára (nem állok jól anyagilag...)2017. dec. 7. 09:01
1/2 anonim válasza:
Meg szokták adni a részletes formai követelményeket. Nézz utána, talán csak elkerülte a figyelmedet!
A címlap, az oldalszámozás, a hivatkozás, a nyelvhelyesség és a kulturált formázás szerintem bármilyen beadandónál alap, és nem anyagi kérdés. Összetűzni elég snassz, én mindig spiráloztattam az ilyesmit.
2/2 anonim válasza:
Elsőhöz annyit fűznék hozzá, hogy én úgy csináltam az utóbbi időben, hogy összetűztem az oldalán 3 vagy több helyen így ugyanúgy lapozhatóvá vált, mintha spirálozva volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!