Egyetemi vizsgákra ki kell/ki szokás öltözni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 21:52
1/9 anonim válasza:
Írásbelire nem, szóbelire pedig elég a szürke hétköznapoknál egy fokkal elegánsabb öltözéket felvenni. Pl. póló helyett ing.
2/9 anonim válasza:
Írásbelire nem kell, szóbelire pedig öltöny, mint érettségin. Sok vizsgáztató haza is küld ha nem megfelelő az öltözéked.
3/9 anonim válasza:
Mi nem szoktunk szóbelire sem kiöltözni. Semmi értelme.
4/9 anonim válasza:
Ez már nem óvoda, az értelmesebb nem ezen pattog hogy hogy öltözöl
6/9 anonim válasza:
Szóbelire illendő, veszteni nem lehet vele (akkor is, ha a tanár pl. nem öltözik ki). Van, amikor megértem, ha pl. a tanár szinte az egész vizsgaidőszakban szóbeliztet, de a legutóbbi vizsgaidőszakban volt egy eset, mi mind "kiöltöztünk", a tanár (fiatal) meg megjelent khehki színű rövidnadrágban és szandálban:) Szerintem ultra gáz volt, de nem nekünk, hanem neki.
7/9 anonim válasza:
Ez már 2017...
Férfiként szimplán felveszek egy sötét farmert és egy inget. Viszek zakót is de nem hordom csak a kezemben van.
Nőként sem sokkal másabb. Sötét farmer és egy fehér blúz/ing.
Ugyanúgy megoldva.
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
Ez a minimális kiöltözés csak szóbelire van!
Írásbelire hagyományos hétköznapi ruhába megyünk.
9/9 anonim válasza:
Nálunk van olyan tanár, aki nyakkendő miatt buktat, de meg is mondja, hogy oda ki kell öltözni (szóbeli). Szóval fontos tájékozódni előtte. Írásbelire elég az egyszerű hétköznapi ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!