Hogy sikerült az írásbeli érettségi?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék,hogy másoknak hogy sikerült...mivel ma lehetett megtekinteni az írásbelit,már mindenki tudja,hogy milyen eredményeket ért el.Az is érdekelne,hogy előtte mikre számítottatok és ahhoz képest hány százalékos lett...2010. jún. 1. 21:31
1/7 anonim 

válasza:

Sokkal jobbat akartam írni, de mikor kijöttem kb így éreztem.
Angol 93%, Magyar 80%, Müvtöri: 68%, Töri: 68%, Matek: 60%
hát...ezvan. elrontottam :)
2/7 anonim 

válasza:

Angol 96 %, kb erre számítottam, matek 89 %, pár ponttal jobbra számítottam, de ez is jó, magyar 91 %, rosszabbra számítottam, töri emelt 71 %, és sokkal rosszabbra számítottam. Alapvetően elégedett vagyok magammal eddig.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket=) Én ezek mellett meg se merek szólalni...mondjuk én is jobba vártam,úgy éreztem amikor néztem őket.Ht szomorú vagyok,hogy nekem iylen sz.r lett=S
2010. jún. 1. 23:24
4/7 anonim 

válasza:

No mégis, milyen lett neked?:) első voltam
5/7 A kérdező kommentje:
matek 28,magyar 79,töri 45,német 57,földrajz tavaly 71%
A németről azt hittem lesz egy jó erős 4-es,erre meg egy f.s 3-as lett=S El vagyok keseredve...=(
2010. jún. 2. 11:25
6/7 anonim 

válasza:

A lényeg hogy átmentél ne keseredj el mindenkinek rosszabb lett szerintem mint amire számított :)
7/7 A kérdező kommentje:
Hát próbálok nem elkeseredni,de így nem fognak felvenni sehova=( Nem tudom,hogy mihez kezdjek,ha ez bekövetkezik... Jaj annyira jó,hogy nektek ilyen jól sikerült,pedig annyit tnultam meg készültem...nem hiszem el.
2010. jún. 2. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!