Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érvényes az e-felvételim?...

Érvényes az e-felvételim? Segítség!

Figyelt kérdés
Múlt héten kaptam meg az OH-tól a jelentkezésem visszaigazolását, részletesen azonban csak tegnap olvastam el. Rohantam ma reggel a sulimba elkérni a 12. év végi bizonyítványom hitelesített másolatát, hisz a kapott levél szerint jún. 2-ig, azaz holnapig be kell küldenem a hiányzó bizonyítványt, jelen esetben a 12. év végit. Postázni már nem volt időm, így mivel regisztráltam még régebben Felvi.hu-n(viszont még februárban postán jelentkeztem), gondoltam beszkennelem és úgy beküldöm. Ma ezt meg is tettem. Egyenlőre még az van kiírva, hogy továbbítás alatt. Na már most ha én ezt ma elküldtem, még jún. 2-a előtt, akkor is érvényes a beküldés, ha ezt csak jún. 2-a után dolgozzák fel? Vagy kb. ez mennyi idő, amíg eljut a Hivatal számára a lapom? Köszönöm előre is!
2010. jún. 1. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Júni 2-ig? Nekem azt írták július 8-ig.
2010. jún. 1. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Június kettőig csak a könnyebb feldolgozás érdekébe kell beküldeni. Nincs semmi, ha csak júli 8-ig küldöd be. D amúgy meg határidőn belül voltál, szóval érvényes.
2010. jún. 1. 17:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is ezt nem értettem, mert én is úgy tudtam, hogy július 8-ig lehet pótolni a hiányzó dokumentumokat. Az e-mail címemre küldött levélben is csak ez állt, szó nem volt június 2-ról. Köszönöm válaszokat!
2010. jún. 1. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Érvényes. De annyit tennék hozzá, hogy postázhattad is volna, mert nem az számít, hogy mikorra ér be, hanem hogy mikor adtad fel.
2010. jún. 1. 18:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, de vidéken lakom, és a posta már rég bezárt addigra, amire kézhez kaptam a másolatot. Az e-felvételit amúgy is az osztályfőnököm ajánlotta, gondoltam ez gyorsabb lesz, mint másnap postára rohangálni. Köszönöm!
2010. jún. 1. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!