Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan találtátok ki, hogy...

Hogyan találtátok ki, hogy milyen szakdolgozati témát írtok?

Figyelt kérdés

Tudom a kérdés nem most aktuális de érdekel... Én nem tudom miről írjak, még van időm eldönteni,de egyszerűen annyi minden dolog érdekel, hogy a végén semmi...

Nem címeket, hanem ötleteket kérnék az induláshoz, hogy: kedvenc tantárgy, vagy amin sokat gondolkozol, ami a legrosszab, még nem is tudod, hogy hova mész szakmai gyakorlatra, de már kell tudnod a szakdoli témáját ami lehetőleg kapcsolódjon a szakm. gyak. helyeddel...

:S

Help plíz!

2010. jún. 1. 14:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ahol voltam gyakorlaton, ilyen témakörben választottam témát. Igy sokat tudtak segíteni. A gyakorlatra is odamentem amilyen téma érdekelt. AMugy én adózás témában irtam a dogámat.
2010. jún. 1. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!