Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi megtekintés! Muszáj...

Érettségi megtekintés! Muszáj megnézni?

Figyelt kérdés

Ma lehetne megnézni az érettségi eredményeket, utána pedig fellebbezni.

Sajnos nekem nagyon problémás lenne ma bemenni, szerintetek nem lehet belőle gond ha nem tekintem meg? Százalékra már tudom kb, csak az van, hogy ha nem jól javították még ma szólhatok.

2010. jún. 1. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Főleg ebben a rendszerben minden pont számít. Én bemennék, hogy legalább a lekiismeretem nyugodt legyen, hogy megtettem tényleg mindent, amit lehet.
2010. jún. 1. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jókor jut eszedbe. Kb. 11-ig lehetett megnézni, de valamelyik tanár csak 9-ig volt bent. Most már pápá.
2010. jún. 1. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: amúgy nem, nem kötelező megnézni.
2010. jún. 1. 13:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem jókor, mert minden iskolába más. Nálunk 8-16 között. Köszi az eddigi válaszokat.
2010. jún. 1. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
iskolánként változó hogy meddig lehet megnézni,azt hiszem 8 órát kötelesek biztosítani a megtekintésre...mondjuk nálunk is dél fele elment az igazgatóhelyettes aztán pá:S
2010. jún. 1. 13:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja, és még hozzátenném, hogy kiegészítő érettségi volt 1 tantárgyból, tehát én már tavaly érettségiztem. Most másik városban vagyok, vonattal kéne felutazni és beteg a lábam.
2010. jún. 1. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sem néztem meg, mert tudom a százalékokat, és reálisnak érzem az eredményt.

Nálunk is 8-16ig lehetett megtekinteni, voltam is suliban, de csak az informatika százalékára kérdeztem rá.

2010. jún. 1. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj, viszont ha nem nézed meg, és valami hibát felfedezel, kitörölheted vele a hátsódat, ugyanis ha nem fellebbezel abban a pillanatban, akkor úgy veszik, tudomásul vetted az eredményt. Ha van lehetőséged rá, inkább tekintsd meg.
2010. jún. 1. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!