Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék felkészülni a...

Hogy tudnék felkészülni a gimnáziumi felvételire?

Figyelt kérdés

Már csak szük 2hónap van hátra (annyi se) és nagyon félek tőle . A jegyeim egész jók kivéve a nyelvtan.

Hogyan tudnék felkészülni rá hogy egy 50pontot megtudjak írni ? (összesen)

matekból és magyarból tudnátok típus feladatokat mondani ? (ami eddig mindig benne volt) mert már nagyon be vagyok fosva az eglsztől már elnézést a kifejezésért :/

2017. nov. 21. 21:40
 1/6 A kérdező kommentje:
egésztől*
2017. nov. 21. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd le az előző évek vizsgáit, és oldj meg minél többet! Az iskola nem segít a felkészülésben?
2017. nov. 21. 21:49
 3/6 A kérdező kommentje:
de hetente egyszer van egy magyar meg egy matek előkészitő . a matek előkészítő semmire nem jó mivel nemcsinálunk szinte semmit a magyaron meg már felvételiket fogunk csinálni tehát gyakorolgatni már nem :/
2017. nov. 21. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Akkor csináld meg őket otthon...
2017. nov. 21. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,en is azt javaslom hogy toltsel ki hetvegen minimum egy magyar/egy matek felvetelit de ha van idod akar tobbet is. Igy majd szepen rajossz hogy melyik tipusu feladatok a nehezkesebbek es akkor azokra kell majd ragyurni. En tavaly felveteliztem es nekem bejott ez a modszer. Mondjuk en ez mellet meg heti 2x jartat felveteli elokeszitore a a gimibe amitt elsonek beirtam. Engem vegul abba a suliba vettek fel amit masodiknak irtam be de eletem legjobb dontese volt hogy oda mentem mert egyszeruen imadok ott lenni.
2017. nov. 23. 10:26
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
50 pontot még a gyárbol kirángatott részeg bélabácsi is meg tud irni csukott szem,mel féllábon egy tányérral a gyomrában kivéve ha irdatlan buta vagy 50 pont az semmi összesedn
2018. jan. 7. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!