IceFlame kérdése:
Van könyvelő állami iskola Magyarországon?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni van-e állami iskola ami könyvelő szakmát tanít. mert általános után abban gondolkodtam...
Amit én találtam az 139000ft képzési díjjas
2017. nov. 21. 13:52
1/4 anonim válasza:
Nem igazán. Közgazdasági szakközépiskola van ahol tanulnak könyvelni és utána lehet elvégezni a mélegképes könyvelő tanfolyamot, de a tanfolyamon mindenhogy fizetős. Vagy egyetemen pénzügy-számvitel szakosok van ahol megkapják a mérlegképes bizonyítványt, azért egy regisztrációs/vizsgafekmentési díjat kell kifizetni. Ha ez a szakma érdemel jelentkezz közgazdasági szakközépbe és közben eldöntöntöd hogy egyetemre akarsz-e menni utána vagy a tanfolyamra.
2/4 anonim válasza:
A közgazdasági szakközép alapfokú ismereteket ad, azzal már nyugodtan el tudsz helyezkedni akár nagy cégeknél, akár könyvelő irodáknál.
A mérlegképes a szakmában egy felsőfokú végzettség, de nem kötelező. Ráérsz eldönteni, ha már az alapfokúd meg van.
3/4 anonim válasza:
4/4 FisherTKK válasza:
Nem igazán van, csak pénzes formaban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!