Bukásra állok matekból, félévkor hogy lesz?
Sziasztok! 9.-es vagyok, és matekból elég rosszul állok (négy darab 1-esem van, és semmi más). Órán odafigyelek, elmegyek korrepetálásra, csak itthon nem tanulok túl sokat. Azt szeretném tudni, hogy ha félévig nem tudok egy kicsit se javítani az átlagomon, és 1-es leszek, mi fog történni? Folytatom év végéig, és ha addig se lesz jobb a helyzet, akkor pótvizsga? Ha nem sikerül a pótvizsga, akkor mi lesz? A szüleim eléggé rámilyesztenek, azt mondják, hogy kereshetek új iskolát, meg hogy ha nem javítok akkor behívják őket a papírokért és kirúgnak mert nem vagyok az iskolába való (elég jó iskola, nehéz volt bekerülni).
Angolból középfokúzok nemsoká, magyarból versenyekre járok, a szakmaik mennek, KTT eldöcög, töriből is jó vagyok, de a matek kikészít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!