Biztos elhelyezkedéshez milyen OKJ-t érdemes letennem ha van már három felsőfokú nyelvvizsgám?
Jah, 3 felsőfokú..
Az, h láttad már a Terminátor 2-őt angolul, németül és szlovákul is, az nem 3 nyelvvizsga.
Eddig sem lébecoltam, hanem tanultam. Most meg gondolkozom hogyan tovább. Gyorsan szeretném elérni hogy olyan munkám legyen ami stabil, hogy majd mellette levelezőn menjek egyetemre. Mondtam: fordítói vagy tolmács tevékenységhez egyetemi Ma kell, ha most kezdem az még 5 év. Nekem többen is mondták hogy idegenvezetőit lehúzhatom a wc-n.
Az elsőnek pacsi mert a helpdesk jó ötlet, és van is elég sok hirdetés, csak ott van a fejemben hogy az egyetemi végzettséggel rendelkezők(pl anglisztika,szlavisztika) előnyben vannak. Ezért gondoltam hogy versenyképesebbé tehetem magam egy olyan okj-val ahol egyben a nyelvtudásnak is hasznát vehetem. Állandó állást így is lehet találni persze, idegenforgalomban itt, ott, amott legrosszabb esetben tescoban :) Csak azt gondoltam hogy jó ha minél nagyobb rám a kereslet, meg az én keresetem.
Köszi! A kérdés lényege tehát az volt hogy milyen jellegű OKJ egészítené ki jól a nyelvtudásomat, egy terület ahol a nyelvtudásomnak is hasznát vehetném. Mert ebbe nem látok bele. Könyvelésnél? Pénzügy-számvitel? Valami más?
Csak ez érdekelne, minden mást is köszi hogy leírtatok de nem az a kérdés hogyan találjak munkát, azt sem írtam hogy nincs vagy életmódtanácsadás ingyen elérhető-e? Biztos én is rosszul írtam ki a kérdést vagy valami elcsúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!