Mit csináljak, ha nagyon buta vagyok?
Köszönöm a válaszokat, már írtam vázlatot, elmondtam magamnak, leírta stb. Igazából a gond az, hogy töménytelen adat, és sok új információval. Így meg nehéz:(
Nagyon szeretnék minimum négyes lenni legalább, de a történelem nekem hatalmas katyvasz.
Nem lehet, hogy azért nem ragad meg, mert nem is érdekel? Bár azért szerintem ezer oka lehet annak, hogy miért nem ragad meg valami. Nem koncentrálsz eléggé, nem motivál semmi, vagy egész egyszerűen nem érdekel a történelem. Ezzel meg nincs semmi baj, nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az érdeklődési köre. Egy probléma van, hogy az oktatási rendszer ezt nem preferálja. Szerintem mérlegeld a következőket:
- Tovább akarok-e tanulni?
- Számít-e tovább tanulás szempontjából az, hogy milyen jegyet szerzek történelemből?
- Ahol tovább szeretnék tanulni, ott beszámítják-e plusz pontnak a történelem érettségi jegyet?
Vagy valami hasonló. Én 2006-ban mentem főiskolára, az már elég régen volt, azóta sok víz lefolyt a Dunán, így a felvételi követelmények is változhattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!